June Produkter grundades 2014 och ägs idag av Källs AB. På över 20 års erfarenhet har bolaget byggts upp med fokus på produktkvalité och prisvärdhet. Idag är man en helhetsimportör som arbetar inom områdena lantbruk, entreprenad, park & grönyta. Ledorden kundnöjdhet och proffessionalitet är något som efterlevs och genomsyrar allt arbete från samtliga medarbetare.

 

Varför June Produkter?

- “På June Produkter jobbar vi efter att ha en nationell räckvidd men samtidigt bibehålla den lokal närvaron. Detta innebär att vi, tillsammans med vårt fina återförsäljarnät, når ut till alla lantbruk med vårt högkvalitativa produktsortiment.”

 

Historia

June Produkter började tidigt jobba med import. Redan samma år som bolaget bildades importerades traktorer från merparten av de skandinaviska länderna. Därefter har man integrerat med europeiska leverantörer för att kunna ta fram intressanta och användarvänliga produkter för den svenska marknaden. 2016 plockades vagnar in i sortimentet och blev även startskottet för utvecklingen utav de som komma att bli ett fulländat produktsortiment med godbitarna utav Europas ledande leverantörer.

 

Vision

Bolaget ser väldigt positivt på framtiden. Att branchen kommer att förändras är ett faktum. Detta är något vi förbereder oss inför och gärna bidrar till. Digitaliseringen är numera en naturlig del i bolagets styrning och något vi framåt kommer att utveckla tillsammans med våra återförsäljare.